Zestrea din bucate

Aperitive
  • Salată boeuf
  • Zacuscă
  • Salată de vinete (cu maioneză/fără maioneză)
  • Fasole bătută
  • Salată de ciuperci cu maioneză 
  • Chifteluțe de porc
  • Chifteluțe de pui
  • Crispy de pui
  • Bulz
  • Mămăligă cu brânză și smântână
Supe/Ciorbe
  • Supă de pui cu tăiței
  • Supă de pui cu găluște
  • Ciorbă de găină cu tăiței
  • Ciorbă rădăuțeană
  • Ciorbă de porc
  • Ciorbă de miel
  • Ciorbă de văcuță
  • Ciorbă de burtă
  • Ciorbă de fasole cu afumătură
  • Ciorbă cu perișoare
  • Ciorbă de legume (de post)
  • Supă cremă de roșii
  • Supă cremă de legume
  • Supă de linte 
Fel principal
  • Gulaș de vită
  • Sărmăluțe de porc (foi de varză sau de viță)
  • Sărmăluțe de pui (foi de varză sau de viță)
  • Ostropel de pui 
  • Ciulama de pui 
  • Mâncare de cartofi cu afumătură
  • Copănele la cuptor
  • Mazăre cu afumătură
  • Mazăre cu piept de pui
  • Varză cu costiță
  • Fasole cu ciolan
  • Ardei umpluți cu carne de porc
  • Ardei umpluți cu carne de pasăre
  • Ardei umpluți cu legume (de post)
  • Aripioare de pui la cuptor
  • Friptură de porc la cuptor (ceafă)
  • Șnițele de pui cu ou și pesmet
  • Tocăniță de porc 
  • Pastramă de oaie la ceaun
  • Pastramă de oaie la grătar
  • Mici la grătar
  • Ceafă la grătar
  • Cârnați la grătar
  • Pulpe de pui la grătar
  • Frigărui la grătar
Garnituri 
  • Cartofi cu rozmarin 
  • Cartofi prăjiți
  • Piure de cartofi
  • Orez
  • Legume la grătar
  • Mămăliguță
Salate
  • Salată de varză
  • Murături
  • Salată de ardei copți
  • Salată de vară

Mâncarea tradițională făcută la fermă poartă cu ea gustul autentic al naturii și al simplității. Fiecare farfurie este un amestec de ingrediente proaspete, crescute cu grijă în solurile fertile ale fermei, și rețete transmise din generație în generație. Legumele culese din grădină, laptele proaspăt muls, ouăle de la găini crescute în aer liber și carnea provenită de la animale hrănite natural – toate contribuie la autenticitatea acestor preparate.

Această bucătărie simplă, dar plină de savoare, reamintește de un stil de viață mai conectat cu natura, de unde fiecare preparat aduce cu el un pic de istorie, tradiție și dragoste pentru munca pământului.